Servicii

Incalzire pardoseala


Sistemele de incalzire in pardoseala sunt cu adevarat eficiente si estetice, economice, usor de instalat si ecologice!
Alegand solutia de incalzire in pardoseala obtineti:
1. mentinerea constanta a temperaturii la nivelul solului
2. sporirea gradului de confort
3. reducerea consumului de energie cu pana la 20%.


Climatizare


Climatizarea reprezinta procesul de tratare a temperaturii, umiditatii, puritatii si debitului aerului.
Sistemele noastre de aer conditionat:
1. ofera control precis al temperaturii
2. ofera caldura
3. produc aer curat
4. dezumidifica aerul


Ventilatii


O casa fara ventilare reprezinta un risc mare pentru sanatate, creeaza disconfort si duce la deteriorarea structurii cladirilor datorita umiditatii, condensului si mucegaiului. Dar nu orice sistem de ventilatie e cu adevart eficient. Tehnoclima livreaza sisteme de ventilatie cu RECUPERARE DE CALDURA. Astfel se poate retine pana la 94% din caldura evacuata pentru utilizarea ei la preincalzirea aerului proaspat introdus in casa.


Instalatii sanitare


Apeland la dotari tehnico-sanitare performante, cu o estetica elaborata, creste efortul investitional dar, prin economiile de apa, ele se amortizeaza si ramanem in castig cu confortul obtinut. TEHNOCLIMA asigura intreaga gama de servicii aferente domeniului instalatiilor sanitare de la montaj, inlocuire coloane, retele, bransamante, pana la lucrari de canalizare sau pentru hidrofoare si pompe.


Service si intretinere


TEHNOCLIMA ofera servicii de intretinere pentru orice aparat, atat in perioada garantiei, cat si pentru post-garantie. Ne ghidam dupa motto-ul “Mai bine previi, decat sa repari.”, scutind astfel clientul de costuri mai mari in viitor, in cazul unei defectiuni majore.


Pardoseli industriale


Executam pardoseli epoxidilice, intr-o mare varietate de culori de baza si pardoseli industriale, pardoseli elicopterizate, cu sau fara strat de uzura de cuart, ori vopsea epoxidica, in culori la alegerea beneficiarului. Optional se pot oferi rosturi metalice de lucru tip Omega, ori realizate din cornier, substante poliuretanice pentru colmatarea rosturilor pentru realizarea unei pardoseli elicopterizate. Pardoselile industriale executate sunt o alegere buna pentru ca rezista chimic, abraziv si la impact cu obiecte grele, sunt sanitare si usor de intretinut, nu au imbinari, deci sunt cu adevarat estetice.