Despre noi

Perioada dificila a economiei de tranzitie in care ne aflam presupune multe sacrificii, dar spre marea noastra satisfactie putem afirma ca din ce in ce mai multi romani investesc in confortul lor, alegand o cale sigura: cea a implementarii unor materiale garantate, de marca, de calitate foarte buna, cu service si garantie asigurate. Cine a reusit de-a lungul anilor sa devina partenerul stabil al firmei S.C. TEHNOCLIMA S.R.L. Galati, a avut numai de castigat: calitate deosebita, pret corect, parteneriat reciproc avantajos si automat o pozitie serioasa pe piata de instalatii!

S.C. TEHNOCLIMA S.R.L. este o societate cu capital integral romanesc, fiind infiintata in anul 1999, avand un personal tehnic calificat (ingineri in domeniul instalatiilor, sudori autorizati, instalatori autorizati) pentru proiectarea si executia lucrarilor de climatizare, ventilatie, instalatii sanitare, incalzire, apa-canal precum si realizarea de pardoseli industriale din beton elicopterizat, armate cu fibre metalice, pentru orice tip de trafic, cu aplicare quart, impermiabil, rasini sintetice, sisteme epoxidice, poliuretanic.
Efectuam amenajarea zonei, umplutura, pregatirea, cote cu laser, turnare beton, vibrare beton, nivelare, finisare mecanica cu elicoptere duble si simple.

Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii in luarea deciziei corecte si in imbunatatirea pas cu pas a managementului prin oferirea de solutii adecvate nevoilor lor, precum si de a oferi calitatea corespunzatoare serviciilor prestate.

Societatea pune accent pe informarea corecta a clientului si pe promovarea celor mai noi si performante materiale si tehnologii in domeniul instalatiilor.

Dorind sa oferim servicii de inalta calitate, la nivel European, S.C. TEHNOCLIMA S.R.L. a fost certificata in 2010 privind implementarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu SR EN ISO 9001:2008.

Oferte clare cu detalii tehnice si preturi corecte sunt elaborate prompt, cu competenta si grija fata de solicitant. Personalul nostru binevoitor se sileste sa va satisfaca cele mai deosebite pretentii.

Datorita pregatirii si experientei acumulate TEHNOCLIMA proiecteaza si executa o gama larga de categorii de lucrari, la cele mai inalte standarde de calitate, dupa cum urmeaza:

  • Instalatii de incalzire centrala
  • Instalatii de incalzire in pardoseala (pardoseala calda)
  • Instalatii termice
  • Centrale termice
  • Instalatii de ventilatie-climatizare
  • Instalatii sanitare si de canalizare
  • Pardoseli industriale
  • Pardoseli epoxidilice
  • Pardoseli elicopterizate