Instalatii sanitare

Confortul fiecaruia dintre noi

Confortul necesar fiecaruia din noi poate fi sustinut (intretinut) si de instalatiile sanitare de acasa sau de la birou, astfel incat presupunand ca sunt asigurate in mod corespunzator conditiile functionale si calitative ale apei, la gradul de confort isi mai aduce aportul (intr-o masura apreciabila) si calitatea armaturilor, a obiectelor sanitare care fac din utilizarea apei o placere.

Intretinerea igienei corporale nu va fi un act in sine, ea va capata valente suplimentare, sugerand (si chiar adaugand) un confort elevat.

Daca functionalitatii i se adauga esteticul, efectul de confort este garantat, acest lucru fiind asigurat de calitatea executiei si a echipamentelor oferite de TEHNOCLIMA S.R.L.

Efectul relaxant si confortabil produs de apa dupa o zi activa, mareste senzatiile de multumire datorate succeselor si le estompeaza pe cele de insatisfactie, inducand o stare generala de buna dispozitie, spre exemplu cufundarea in apa (eventual parfumata) a unei cazi de baie, cu o forma atragatoare, usor extravaganta conferind o senzatie de placere aparte.

Apeland la dotari tehnico-sanitare performante, cu o estetica elaborata, creste efortul investitional, dar prin economiile de apa, ele se amortizeaza si ramanem in castig cu confortul obtinut.

Va stam la dispozitie pentru orice lucrari din domeniul instalatiilor sanitare!

  • Montaj obiecte sanitare
  • Inlocuire coloane alimentare apa rece si apa calda
  • Contorizare
  • Executie alimentare apa rece, apa calda
  • Retele sau bransamente
  • Canalizare, hidrofoare, pompe