Service-Intretinere

TEHNOCLIMA ofera servicii de intretinere pentru orice aparat, atat in perioada garantiei, cat si pentru post-garantie. Personalul nostru specializat in domeniul intretinerii sistemelor, se ghideaza dupa motto-ul “Mai bine previi, decat sa repari.”, scutind astfel clientul de costuri mai mari in viitor, in cazul unei defectiuni majore.

  • Verificarea sistemelor, atat in perioada garantiei, cat si dupa ce aceasta a expirat, asigura o durata de viata mai lunga a aparatelor, investitia dumneavostra avand un cost minim. Astfel, prin intretinerea aparatelor se elimina neplacerile cauzate de o functionare necorespunzatoare si se mareste fiabilitatea de functionare. Prin schimbarea la timp a unor componente “mici” cu costuri minime se evita o interventie “in regim de urgenta” cu costuri mult mai mari.
  • Aparatele de aer conditionat acumuleaza prin condens mirosuri neplacute si intr-un final, bacterii si alte microorganisme care va pot afecta sanatatea. Acest lucru se intampla indiferent de marca sau de performantele apratului. Totusi, aerul conditionat este o mare necesitate si in cazul in care este realizata o inspectie periodica orice potentiala neplacere este evitata.

TEHNOCLIMA va sta la dispozitie pentru probleme de reparatii sisteme de aer conditionat, sisteme de ventilatie si centrale termice.

Asiguram service pentru aparatele pe care le comercializam, din gama aparatelor de aer conditionat, centrale termice, electrice, ventilatoare etc.

  • Activitatea de SERVICE (in perioada de garantie sau post-garantie) este asigurata de catre un departament bine structurat, dotat cu masini de interventie pentru fiecare echipa si cu personal scolarizat de firmele producatoare. Echipele noastre folosesc echipamente specifice domeniului, materiale noi si de calitate superioara, asigurand astfel o functionare optima a sistemelor.
  • Va oferim posibilitatea de a fi scutit de plata unei interventii “in regim de urgenta”, daca incheiati un contract de SERVICE.